Uitnodiging voorlichtingsavond collectief zonnedak

Uitnodiging voorlichtingsavond collectief zonnedak

Wanneer: donderdagavond 24 mei om 19u45
Waar: Groen van Prinstererlyceum, Rotterdamseweg 55 Vlaardingen

Het is bijna zo ver dat de daken van een bedrijfspand in de Vergulde Hand en een flatgebouw van Waterweg Wonen aan de Koninginnelaan worden vol gelegd met zonnepanelen die Vlaardingers kunnen kopen. Waarom zou u daar panelen kopen? Op een bijeenkomst op 24 mei in het Groen van Prinsterer lyceum aan de Rotterdamseweg bent u vanaf 19.45 u. welkom met al uw vragen. Daar wordt u uitgelegd waarom deelname aan zo’n collectief dak van de coöperatie een goede keuze is, niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en waarbij u van een heleboel onzekerheden af bent. Hoofdmoot van de avond is een uitleg door dhr. Dick van Zadelhoff van het landelijk collectief “Zon op Nederland” die al veel coöperaties in de rest van het land heeft geholpen bij de opzet en dus heel veel praktijkervaring heeft. Ook onze coöperatie in Vlaardingen werkt samen met Zon op Nederland. Daarnaast wordt iets verteld over welke stappen we hebben genomen in het zoeken naar een bedrijf om de panelen te plaatsen. U kunt op de avond alle vragen kwijt over hoe het systeem werkt, wat een coöperatie doet, wat de kosten en opbrengsten zijn enz.
Ook kunt u op die avond lid worden van de coöperatie en aangeven hoeveel zonne-energie u nodig heeft. Het is fijn als u zich aanmeldt op info@vlaardingsenergiecollectief.nl , maar dit is niet verplicht.

Ook op onze website: www.vlaardingsenergiecollectief.nl vindt u informatie over een collectief zonnedak, maar ook over andere mogelijkheden van duurzaam opgewekte energie.


Deel deze pagina: