Inspiratieavond Duurzaamheid op woensdag 10 oktober 2018

Inspiratieavond Duurzaamheid op woensdag 10 oktober 2018

Op deze avond komt u alles te weten over duurzaam leven, de leefbaarheid van uw wijk en de plastic soep in de oceaan die natuurlijk ook uw zorg is. Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn om de verschillende onderwerpen toe te lichten. Het Vlaardings Energie Collectief (VEC) is aanwezig om u van informatie te voorzien over hoe we met zijn allen Vlaardingen zo duurzaam mogelijk willen maken.

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen op 10 oktober 2018 in Lyceum Vos, Koninginnelaan 771, 3136 EZ Vlaardingen. De inloop is vanaf 19.30 uur en geeft de mogelijkheid om de markt te bezoeken. Het rogramma begint om 20.00 uur.

Zie hieronder voor meer informatie, of kijk in Groot Vlaardingen.


Deel deze pagina: