VEC bij ‘Ritme van de Wijk’ bijeenkomst op 30 oktober

VEC bij ‘Ritme van de Wijk’ bijeenkomst op 30 oktober

Stichting Flagen is actief in Vlaardingen-Ambacht voor het project ‘Ritme van de Wijk’. De aftrap daarvan was op 14 oktober j.l. met een groot feest onder de brug over de Vaart bij de oranje-buurt waar kunstenaars begonnen met de werkzaamheden voor het verfraaien van de pilaren met stukjes oud servies. Ook een duurzaam initiatief!

Het vervolg van ‘Ritme van de Wijk’ is een een mooie wijkavond met uniek materiaal uit verleden, heden en toekomst van de wijk Ambacht. Voor de ’toekomst’ zal het VEC ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over wat we moeten doen om Vlaardingen en Ambacht duurzaam en toekomstbestendig te maken! 

Plaats: Groen van Prinsterer Lyceum
Rotterdamseweg 55
Tijd: inloop 19u00 aanvang 19u30

Iedereen is welkom! Geef het door!
Aanmelden niet nodig.

https://www.flagen.nl/site/nieuws/20070044.html


Deel deze pagina: