Burgerproject Oeverwind, doe je mee? – Informatieavond

Burgerproject Oeverwind, doe je mee? – Informatieavond

Welkom op de Informatieavond woensdag 18 september in de Windwijzer vanaf 20.30 uur.

Alle vlaardingers kunnen al meedoen aan zonnedaken van en voor vlaardingers. Ondertussen is in samenwerking met gemeente Vlaardingen hard gewerkt aan een eigen windenergieproject; het burgerwindproject Oeverbos. De ruimtelijke procedure is vergevorderd. Dat vroeg en vraagt zorgvuldige afstemming met de andere belangen in het gebied. Verder zijn technische en financiële mogelijkheden onderzocht. De hoogste tijd om u te informeren over de plannen én de mogelijkheden om zelf mee te doen, te denken en mee te beslissen.+

Ons groeiende aantal leden is uiteraard al geïnformeerd. Maar dat kan nog veel grootser. Laat u daarom informeren over lidmaatschap van het Vlaardings Energiecollectief en mogelijkheden voor deelname aan onze projecten.

Woensdag 18 september houden we een open informatieavond voor alle Vlaardingers.

In de Windwijzer, Schiedamseweg 95, te Vlaardingen. U/ je bent van harte welkom vanaf 20.30 uur.

Graag tot ziens!

 


Deel deze pagina: