Verbeter uw huis

Verbeter uw huis

Wilt u uw woning energiezuiniger maken, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan kunt u nu met de online tool van Milieu Centraal makkelijk inzicht krijgen in de mogelijkheden en kosten voor verschillende duurzame maatregelen: Verbeter je huis. Energie die niet gebruikt wordt, hoeft immers ook niet opgewekt te worden.

Op www.verbeterjehuis.nl kunt u heel eenvoudig en zonder gedoe van achter uw computer een beter idee krijgen van maatregelen die voor uw huis belangrijk zijn. U vult gewoon een aantal kenmerken van uw huis in (de tool helpt daarbij door zelf een inschatting te maken van uw situatie aan de hand van een paar basisgegevens) en de tool geeft dan een indicatie van de belangrijkste verbeterpunten. Door op een onderwerp te klikken kunt u opties voor verbeteringen bekijken, en u krijgt hierbij direct een prijsindicatie te zien van de gekozen maatregel. Onderaan de pagina verschijnt het totaal van de gekozen ingeschatte investeringen en een schatting van de besparing op uw energierekening per jaar in euro’s. Ook ziet u het energielabel van uw huis, en het energielabel na de gekozen aanpassingen. Zo wordt verduurzamen leuk en weet u meteen waar u het voor doet.


Deel deze pagina: