Kom bij ons langs op de Woonbeurs op 21 maart

Kom bij ons langs op de Woonbeurs op 21 maart

Kijkt u ook graag rond op de Woonbeurs? Elk jaar wordt de beurs goed bezocht en niet alleen door mensen die van plan zijn om te gaan verhuizen. Je kunt er allerlei ideeën opdoen, je laten informeren over nieuwe ontwikkelingen op woongebied of gewoon een gezellig praatje maken. Het Vlaardings Energie Collectief is ook dit jaar weer aanwezig op de beurs en we hopen u dan ook te zien. Hoort u graag hoe ons collectieve zonnedak op het pand van Motexion het doet? Bent u geïnteresseerd hoe het staat met ons 2de dak, de ‘Koningin’, of met de beoogde windmolens langs de Nieuwe Waterweg? Of wilt u uw eigen ervaring met energie-activiteiten delen? U bent van harte welkom bij onze stand; we zien u graag komen.

Voor meer informatie: www.fundament-advies.nl/woonbeurs-vlaardingen 

Tot ziens op zaterdag 21 maart in de Grote Kerk, van 10 tot 3 uur. 


Deel deze pagina: