Feestelijke opening Windmolens Oeverbos – programma en aanmelden

Feestelijke opening Windmolens Oeverbos – programma en aanmelden

UITNODIGING

zaterdag 23 maart 2024 bij de windturbines in het Oeverbos in Vlaardingen

Feestelijke opening Windmolens Oeverbos

De twee windmolens in het Oeverbos zijn officieel overgedragen aan Oeverwind Vlaardingen bv, een samenwerking van het Vlaardings Energie Collectief en De Windvogel.

Dat is een feestje waard!

Graag nodigen wij je uit voor de officiële opening van onze twee turbines die wij 100% in coöperatief eigendom beheren.

Waar: op het terrein bij de windmolens in het Oeverbos van Vlaardigen
Wanneer: Zaterdag 23 maart van 12.00 uur tot 14.00 uur. De inloop begint om 11.45 uur.

Muziek, hapjes, champagne…wij zijn heel blij dat onze windmolens volop duurzame stroom leveren voor de Vlaardingers. Het succes van dit volledig particuliere initiatief willen wij graag samen met je vieren tijdens een middag vol vrolijke activiteiten.

Tijdens de opening zal onder andere gesproken worden door Koen Kegel (wethouder Gemeente Vlaardingen) en Ton van der Steen en Laetitia Ouillet (voorzitters van VEC en de Windvogel). Het feest zal begeleid worden met de muziek van Ziggy en de Boomers.

Waarom feest? Twee windmolens in het Oeverbos!
De testfase van de twee molens in het Oeverbos bij Vlaardingen is succesvol afgerond! Samen produceren de twee turbines 18.000 megawattuur per jaar aan duurzame stroom. Voor en door Vlaardingers! Wil je meedoen in dit project? Dat kan! Sluit je aan bij het Vlaardings Energie Collectief!

Aankomst
Wij verzoeken iedereen om zoveel mogelijk met het OV, te voet of met de fiets te komen. Parkeren is mogelijk vanaf 10:00 tot 14:30 uur op het parkeerterrein van Informatiecentrum Blankenburgverbinding,
adres Maassluissedijk 199, BAAK poort 53, 3133 KB Vlaardingen. Hier zijn 60 plekken beschikbaar.

Met het OV is de bestemming lopend te bereiken vanaf het metro station Vlaardingen West. Hier zijn tevens enkele OV-fietsen te
verkrijgen. De afstand is ongeveer 2,1 kilometer.


Deel deze pagina: