Collectief zonnedak ook voor bedrijven heel gunstig

Collectief zonnedak ook voor bedrijven heel gunstig

Het eerste collectieve zonnedak in Vlaardingen is binnenkort een feit! Niet alleen voor burgers maar ook voor bedrijven is het heel aantrekkelijke de zo opgewekte energie te gebruiken. Een heel aantrekkelijke keuze voor bedrijven die niet zoveel energie gebruiken en zelf geen zonnepanelen willen of kunnen plaatsen.
Het zijn ook voor bedrijven investeringen waar je energie van krijgt!

Hoe kan je als bedrijf elektriciteit van zonnepanelen gebruiken?

Ieder bedrijf wil natuurlijk graag profiteren van goedkope en duurzame energie. Het gebruik van zonne-energie is een uitstekende oplossing. Maar hoe krijg je dat geregeld?
Voor bedrijven die zonnepanelen willen en kunnen leggen op eigen daken, zijn er allerlei belastingvoordelen en subsidieregelingen. Je moet er wel even voor gaan zitten om te bepalen wat dan de meest voordelige keuze is. Want al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Grotere bedrijven zullen wellicht een adviseur inhuren om hen te helpen. Voor kleinere bedrijven, is dat lastiger.

Collectieve zonnedaken een prima oplossing voor kleinere bedrijven

Voor huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen, zijn collectieve zonnedaken een prima oplossing. Maar ook bedrijven kunnen voor maximaal 10.000 kWh per jaar meedoen.

Als je als bedrijf geen gedoe wilt, maar wel optimaal wil profiteren van goedkope en duurzame energie, is meedoen met een collectief dak een uitstekende keuze. Je wordt optimaal ontzorgd door lid te worden van de coöperatie Vlaardings Energie Collectief. En, belangrijk, alleen als je op een collectief dak hebt ingeschreven, ben je voor 15 jaar zeker van een heel gunstige belastingregeling.

Lid worden van de coöperatie, panelen kopen en profiteren van collectieve zonnestroom

Dat lidmaatschap kost slechts € 10,- per jaar en verplicht tot niets. Het geeft ook het recht mee te beslissen over wie binnenkort de panelen op het eerste collectieve dak in Vlaardingen gaat leveren. Vervolgens kunnen de leden nu al voorinschrijven om mee te doen met het eerste collectieve dak. Het is handig dat snel te doen, dan weet je zeker dat er plek is of dat je moet wachten tot de openstelling van een volgend collectief dak.

Ga naar de aanmeldpagina en vul de verdere gegevens in. Doe het vandaag nog! Op genoemde site kunt u ook al andere benodigde informatie vinden.


Deel deze pagina: