Doet u mee met ons 2e collectieve zonnedak?

Doet u mee met ons 2e collectieve zonnedak?

Het Vlaardings Energie Collectief (VEC) gaat een tweede collectief zonnedak realiseren en u kunt nu certificaten kopen. Dit dak komt op een flat aan de Koninginnelaan. Het project heeft de toepasselijke naam: ”de Koningin”.  Lukt het niet om panelen op uw eigen dak te plaatsen en staat uw huis, bedrijf of vereniging in postcode gebied 3131, 3135, 3136, 3137 of 3138, dan kunt u meedoen mits uw elektra-aansluiting niet groter is dan 3*80 kWh.

U kunt één of meer certificaten kopen. Elk certificaat kost € 310 en hiervoor krijgt u jaarlijks voor 250 kWh de energiebelasting + BTW terug en een aandeel in de verkoop van de opgewekte stroom. U krijgt het beste financiële resultaat als u het aantal certificaten afstemt op uw eigen stroomverbruik. Met de huidige tarieven kunt u uw inleg dan in ongeveer 7,5 jaar terug verdienen. Meer informatie vindt u onder Zon bij projecten, zonproject de Koningin.

Op het dak kunnen 252 panelen en dit is goed voor 281 certificaten van elk 250 kWh. Doe mee, word lid en reageer snel, zodat het zonnedak geplaatst kan worden! Ga voor meer info naar Aanmelden.

 


Deel deze pagina: