Klimaatmars 6 november 2021

Klimaatmars 6 november 2021

Op straat voor een leefbaar klimaat

Download hier het persbericht

Wetenschappers waarschuwen al sinds lang: de huidige klimaatcrisis vormt een immense bedreiging voor mensen in het hier en nu. We zien het nu ook steeds vaker gebeuren: hogere temperaturen, extreme weersomstandigheden, overstromingen, ijsberen die gaan zwerven omdat het Noordpoolijs zich steeds verder terugtrekt, een walrus in de Waddenzee.

Grootschalige actie is nodig om de opwarming van de aarde af te remmen en om over te stappen op andere energiebronnen. Zonder daarbij weer nieuwe milieuschade te veroorzaken. We willen voor onszelf, maar zeker voor onze kinderen en kleinkinderen een leefbare toekomst.

Daarom roepen we iedereen in Vlaardingen op om zaterdag 6 november de straat op te gaan. Niemand kan daarbij gemist worden! Samen bewegen we het nieuw te vormen kabinet tot actie. Begin november komen wereldleiders bijeen tijdens de VN Klimaattop in Glasgow. Lef en ambitie zijn nodig om zo’n grote mondiale crisis te boven te komen. Kijk bij alles wat Nederland doet naar de impact op de aarde, op vrede en conflict, op vluchtelingen en slachtoffers van geweld.

Dit is hét moment voor massaal protest.

Dus ga met ons mee naar Amsterdam op 6 november.

We verzamelen op station om 10:30 uur op station Schiedam Centrum (vertrek 10:46). Samen reizen is voordeliger. Vorm van tevoren een groepje en bestel een Groepsticket Daluren op www.ns.nl/producten

Meld je van tevoren aan, zodat voor de landelijke organisatie van te voren duidelijk is hoeveel mensen er vanuit Vlaardingen naar Amsterdam gaan! Aanmelden via een andere organisatie is dan niet meer nodig.
Wees erbij en meld je aan via vlaardingsenergiecollectief.nl/nieuws . Vermelding van naam en e-mailadres volstaat.

Meld je aan via het online formulier hier


Deel deze pagina: