Duurzame Huizen Route 2 en 9 november 2024

Duurzame Huizen Route 2 en 9 november 2024

Als Vlaardings Energie Collectie willen we naast duurzame energie opwekken ook promoten om uw woning energie zuiniger te maken en hierover de opgedane kennis te delen en ervaringen door te geven aan anderen. Daarom attenderen we u graag op de dagen van de Duurzame Huizen Route. Woont u niet in Vlaardingen en wilt u meedoen, kijk dat dan op de site https://duurzamehuizenroute.nl/ of uw gemeente hier ook aan meedoet.

Welke duurzame stappen heb jij gezet? Laat ze zien aan je buur!

Op zowel zaterdag 2 als 9 november vindt de Duurzame openhuizenroute plaats in Vlaardingen. Op deze dagen organiseert het landelijke platform Duurzame Huizen Route de landelijke open dagen, waarbij woningeigenaren hun woningen openstellen. De Duurzame Huizen Route is een platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Dit jaar sluit Vlaardingen aan bij deze landelijke Duurzame Huizen Route, zodat ook in Vlaardingen huizen opengesteld en bezocht kunnen worden.

Heeft u de vloer laten isoleren, HR++ glas aangeschaft of andere duurzame maatregelen genomen in huis? En vind u het leuk om uw ervaringen te delen? Meld uw woning dan aan bij de Nationale Duurzame Huizen Route en deel uw verhaal om anderen te helpen. Elk verhaal is welkom: van radiatorfolie tot een warmtepomp of misschien bent u al van het gas af..

U kunt uw woning aanmelden op de website van de Duurzame Huizenroute: https://duurzamehuizenroute.nl/

Eerst maakt u op de website uw account aan en dan geeft u de volgende punten op:

  • Een omschrijving van uw woning en de kenmerken: bouwjaar, type woning, etc.
  • De toegepaste maatregelen: ramen, isolatie, energievoorziening, ventilatie, etc.
  • Ervaringen: Welke maatregelen goed zijn bevallen en wat u de volgende keer anders zou doen.
  • Adviezen: adviezen aan andere Vlaardingers.
  • Eventuele toekomstplannen: wat bent u nog van plan om aan te pakken.

U kunt ook meedoen met uw VvE.

Meer informatie, voorbeeldwoningen en ervaringsverhalen kunt u vinden op www.duurzamehuizenroute.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Duurzame Huizen Route via e-mail info@duurzamehuizenroute.nl of telefonisch via 0525-701193.


Deel deze pagina: