Tweede collectieve zonnedak in Vlaardingen komt eraan!

Tweede collectieve zonnedak in Vlaardingen komt eraan!

De opdracht voor het tweede collectieve zonnedak in Vlaardingen, op de Koninginnelaan, dat op initiatief van het VEC wordt gerealiseerd, is gegeven. Volgens planning wordt het dak in week 14 geplaatst. Ruim 35 huishoudens doen mee met het dak en hebben gekozen om te investeren in duurzaam opgewekte energie. Dat dit dak gerealiseerd kan worden, danken we aan de positieve medewerking van Waterweg Wonen. Een corporatie, die met veel duurzame initiatieven aan de weg timmert.

Er zijn nog een aantal certificaten te koop en woont u of heeft u een bedrijf (met kleinverbruik-aansluiting) in de postcode 3131, 3135, 3136, 3137 of 3138, dan kunt u meedoen. Over een certificaat van € 310 ontvangt u voor 250 kWh 15 jaar lang de energiebelasting terug en deelt u in de opbrengst van de verkochte energie.

Kijk hier voor meer informatie. Het zou mooi zijn als het dak volledig wordt benut. Doe mee! Wordt lid van ons collectief en investeer in duurzaam opgewekte energie. Het levert meer op dan uw geld op de bank.

Volgende maand is het een jaar geleden dat ons eerste dak aan de James Wattweg op het pand van Motexion in gebruik werd genomen. De opbrengst van het dak heeft ons niet teleurgesteld maar volledig voldaan aan de prognose. De certificaathouders kunnen tevreden zijn met hun investering.

Laten we Vlaardingen positief op de kaart zetten en meer van deze collectieve daken realiseren. Dat kunnen we alleen samen met u en de eigenaren van grote daken. Er zijn daken genoeg en mooi als we ze voor onze energiebehoefte kunnen gebruiken!

 


Deel deze pagina: