Nieuwsflits – fundatie

Nieuwsflits – fundatie

Beste leden  en belangstellenden,

Na het slaan of beter na de 1e boorpaal voor de fundatie van de windturbines, heeft de aannemer gelukkig niet stil gezeten. Voor degenen, die weleens langs de locatie fietsen, is het lastig om de vorderingen waar te nemen en dat is uiteraard jammer, want er is lang naar dit moment uitgekeken. We zijn blij met de toegestuurde foto’s, die gemaakt zijn met een drone en zelfs alleen de voet ziet er spectaculair uit en dat willen we graag met u delen.

Er wordt vanwege de vakantie nu even niet gewerkt en daardoor heeft de fundatie alle tijd om te drogen.  In de nacht van 22/23 en 24/25 augustus worden de onderdelen van de turbines vanaf A20 over de Marathonweg naar de Maassluisedijk getransporteerd. Dit is althans de planning, want dit kan alleen als de weersomstandigheden het toe laten.

We houden u uiteraard op de hoogte, en oh ja u kunt nog steeds meedoen!


Deel deze pagina: